مطالب علمی فراوان

این وبلاگ درصد دانایی شما را افزایش میدهد

مطالب علمی فراوان

این وبلاگ درصد دانایی شما را افزایش میدهد

سلام از انتخاب شما متشکریم

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
نویسندگان

مضرات قند و شکر

يكشنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۴، ۰۹:۴۴ ب.ظ

مضرات مصرف قند و شکر را بدانید

مجموعهرژیم غذایی ، تغذیه و سلامتی


در دنیای امروز متأسفانه شاهد افزایش روز افزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم چرا که به مرور کارخانه های مواد غذایی برای جذب مشتری غذاهای شیرین تولید می کنند و ذائقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند.

 

سرانه مصرف مواد قندی در کشور 59 گرم است که حدود 8 درصد انرژی دریافتی را در بر می گیرد. غافل از اینکه قند و ترکیبات حاوی قند فقط کالری زیادی به بدن تحمیل کرده و مواد مغذی لازم را برای بدن تامین نمی کنند.

 

هر گرم مواد قندی 4 کیلوکالری انرژی تولید می کند و در بسیاری از مطالعات مصرف زیاد قند و شکر با افزایش شیوع بعضی از سرطان ها مرتبط شناخته شده است.

 

بی تردید مصرف زیاد مواد قندی به کلیه ها آسیب می رساند و چه بسا که عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه است. همچنین مصرف قند عامل مهم تشکیل سنگ مثانه نیز هست.

 

براساس بررسی های انجام شده، قند عامل تضعیف سیستم دفاعی بدن در برابر بیشتر بیماری ها است به طوری که پس از هر نوبت مصرف یک خوردنی شیرین، سیستم ایمنی بدن تا 75 درصد کارآیی خود را از دست می دهد و این مدت بهترین زمان برای فعال شدن میکروب ها و ویروس ها است.

 

به طور کلی در مواد غذایی دو نوع قند وجود دارد که شامل قندهای ساده و قندهای پیچیده هستند. قند پیچیده مدت طولانی تری طول می کشد تا در داخل بدن تجزیه شود و برای بدن سالم تر است. این نوع قند در کربوهیدرات های طبیعی مثل غلات سبوس دار و میوه ها یافت می شود.

مظرات مصرف قند و شکر :

    سرکوب سیستم ایمنی بدن.
    بر هم زدن تعادل املاح در بدن.
    کاهش تمرکز، بد خلقی و افزایش اضطراب.
    کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافتها.
    افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.
    سبب فقر مس و کروم میشود.
    تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئینها.
    پیری زود رس.
    پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.
    افزایش چاقی، کلسترول خون و فشار سیستولیک قلب.
    کاهش ویتامین E در خون.
    کاهش هورمون رشد.
    کاهش توانایی عملکرد آنزیمها.
    کاهش ظرفیت یاد گیری – کاهش عملکرد حافظه.
    بر هم زدن تعادل هورمونها.
    نقش در ابتلا به بیماری دیابت.
    سرگیجه و خواب آلودگی.
    شکر یک ماده اعتیاد آور است.
    کاهش پایداری عاطفی.
    میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد.
    میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.
    افزایش بیماریهای قلبی – عروقی.
    سردرد و میگرن.
    افزایش هورمون استروژن در مردها.
    افسردگی.
    میتواند مانند الکل ایجاد مسمومیت کند.
    باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.
    میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه کند.
    میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد کند.
    میتواند به ساختار DNA آسیب وارد 

 

  • محمدجواد محمودابادی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی